Rabu, 21 Mac 2012

result

Posted by ceRIta teNTanG aKasYa at 1:57 PG
Reactions: 
hahaha skarang aku dh faham apa itu stress.... dah abih exm n dh dpt result bru aku tau macam ni rasa dia.. sebelom ni aku tak prnah fell pon mcm ni.. spoill,,,... rasa mcm nk nyanyi
andai dpt ku undurkn putaran dunia..hihihi poyo
tapi aku syukur mak abah aku tak mrh sgt.. cuma mka kcewa 2 ada la sikit..
soryyyy mak.....
sorryy abah....
tadi ada member aku yg xsanggup balik pon ada..
kecotttt....


paling hapening geng laki ..
kalut datang awal kononya klu awl boley ambil A byk..
lmbt org calas.. konon laaa...
depa la yg bg aku ilang gemuruh bila sampai skoolah.. tq guys...


geng aku yg agk2 je ADDMATH 2 xyah la risau still boley kawen.. hihihi
gurau....

0 comments on "result"

Catat Ulasan

Rabu, 21 Mac 2012

result

hahaha skarang aku dh faham apa itu stress.... dah abih exm n dh dpt result bru aku tau macam ni rasa dia.. sebelom ni aku tak prnah fell pon mcm ni.. spoill,,,... rasa mcm nk nyanyi
andai dpt ku undurkn putaran dunia..hihihi poyo
tapi aku syukur mak abah aku tak mrh sgt.. cuma mka kcewa 2 ada la sikit..
soryyyy mak.....
sorryy abah....
tadi ada member aku yg xsanggup balik pon ada..
kecotttt....


paling hapening geng laki ..
kalut datang awal kononya klu awl boley ambil A byk..
lmbt org calas.. konon laaa...
depa la yg bg aku ilang gemuruh bila sampai skoolah.. tq guys...


geng aku yg agk2 je ADDMATH 2 xyah la risau still boley kawen.. hihihi
gurau....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

HIDUP AKASYA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal